Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-18 


Hei uusi oppilas! 

Hienoa, että olet tulossa tanssimaan! Koulumme opetus on tanssin taiteen perusopetusta ja siksi pidämme tärkeänä sitä, että oppilaamme sitoutuvat osallistumaan valitsemalleen tunnille aktiivisesti ja ovat mukana koko vuoden. Täytä tällä sivulla oleva kaavake vasta sitten, kun olet löytänyt itsellesi sopivan ryhmän. Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta (elokuu - toukokuu). Jos haluat vain kokeilla tanssia tai etsit vielä itsellesi sopivaa ryhmää, voit osallistua treeneihin kertamaksuilla ja viiden kerran korteilla ilman sitovaa ilmoittautumista. Kertamaksuja ja viiden kerran kortteja voit ostaa verkkokaupastamme. Tutustuthan myös sääntöihimme huolellisesti.

Huom! Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ensimmäisen puolikkaan lukuvuoden maksusta. Kevätpuolen osallistumisen voi perua 1.12. mennessä kuluitta. Myöhemmin tulleita peruutuksia ei huomioida kurssimaksussa. 

P.S. Mikäli et pysty valitsemaan kursseja listalta, johtuu tämä todennäköisesti käyttämästäsi selaimesta (Explorerin vanhemmat versiot). Suosittelemme kokeilemaan toisella selaimella tai mobiililaitteella. Mikäli ilmoittautumisesi onnistuu, kentät tyhjenevät ja näet laatikon ylälaidassa kuittauksen asiasta. Saat vastauspostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti, kun ilmoittautumisesi on tullut perille.

Luethan sääntömme ennen ilmoittautumista:

Säännöt


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/studiodpit/www.studiodancepit.fi/files/tmp) in Unknown on line 0