Opettajamme

Studio Dance Pitissä työskentelee monipuolisia tanssi- ja teatterialan ammattilaisia sekä lajilleen omistautuneita ohjaajia. Opetamme ammattimaisesti ja intohimolla.

 • +Lue lisää
  NimiHeini Ahtiainen Erikoisosaaminenkehitysryhmät, lastentanssi Sähköposti

  Heini on monipuolinen tanssinopettaja (AMK), jonka pitkä balettitausta on luonut vankan pohjan tanssiharrastukselle ja -ammatille. Opettajana Heini on reipas, energinen ja kannustavan vaativa ja hän pyrkii auttamaan jokaista oppilasta kehittymään omien taitojensa suhteen. Fyysisen tanssinopettajan työn ohella Heini kilpaili vuosina 2014-2015 Rock'n'swing-lajien parissa. Heini saavutti Fuskun Suomenmestaruuden 2015 ja samoissa kilpailuissa Lindy hopin 3.sijan. Tällä hetkellä kilpailutoiminta on tauolla, sillä Heini kouluttaa SUSELiin uusia tanssinohjaajia. Studio Dance Pitillä Heini on ollut vuodesta 2013 lähtien lastentanssin, showtanssin ja kehitysryhmien opettajana.

 • +Lue lisää
  NimiIrja Ahtovirta Erikoisosaaminenteatteri, lastentanssi, aikuiset

  Irja ohjaa teatterinuorisoa, tekee koreografioita ja liikettä näytelmiin sekä harrastaa naamioteatteria ja klovneriaa aina kun mahdollista. Studio Dance Pitin 6-7 -vuotiaille on luvassa liikkeen ja tanssin riemua sekä ilmaisun iloa. Aikuiset K-40-ryhmän tanssijat pääsevät nauttimaan mm. jazz- ja afrotanssista "vanhalla kunnon tanssitunnilla". Showtimen aikuisryhmä sen sijaan sukeltaa Irjan matkassa teatteri-ilmaisun saloihin.

 • +Lue lisää
  NimiNora Akkanen Erikoisosaaminenhip hop, voguing

  Nora on aloittanut tanssin Hot Club Liikuntakoululla Lahdessa 14 vuotta sitten. Show- ja streetlajien kautta hän on löytänyt oman lajinsa erityisesti voguingista, housesta sekä hip hopista. Kilpailukokemusta on kertynyt jo vuodesta 2007 lähtien, esimerkiksi 2011 Street SM house sija 9 sekä 2012 Street SM voguemuodostelma hopeaa. Kahtena edellisenä vuotena Nora on myös koreografioinut showcase-numeroita Street SM -kisoihin.

  "Aloitin tanssimisen vuonna 2001 ja siitä lähtien se on ollut erittäin suuri osa elämääni. Vuodesta 2005 olen tutustunut erilaisiin urbaaneihin lajeihin. Housea olen tanssinut jo kuuden vuoden ajan sekä voguingia neljän vuoden verran. Opettamisen aloitin neljä vuotta sitten Hot Club Liikuntakoululla Lahdessa.

  Tunneillani keskityn eniten oikeanlaiseen fiilikseen, esimerkiksi voguing-tunneilla haetaan oikenlaista asennetta kun taas house ja hip hop -tunneilla joraillaan rennommalla fiiliksellä. Tekniikka on myös minulle tärkeää, koska hyvän tekniikan päälle on helppo lähteä luomaan omaa persoonallista tyyliään. Energisellä ja innostavalla opetustyylilläni yritän saada kaikkia kokemaan tanssimisen riemun. Dance first, think later."

 • +Lue lisää
  NimiOlli Haapaniemi

  Vuonna 2011 Voguingin aloittanut Olli on lyhyessä ajassa noussut Suomen Voguing-tanssijoiden kärkeen. Voguingin pehmeintä ja naisellisinta alalajia, Vogue Femmea pääasiallisesti tanssiva Olli on saavuttanut osaamisellaan runsaasti kilpailumenestystä: hän on voittanut Suomessa Vogue with Benny Ninja-, Independence Day- sekä Helsinki Pride edition Vogue ballit. Olli on myös saavuttanut mitalisijoja Street SM-kilpailuissa tanssimalla Voguing-muodostelmassa sekä Venla Vuorion perustamassa Fe'fellas tanssiryhmässä. Olli on toiminut tanssijana artisti Kaija Koon Superkonsertissa, sekä artisti Jenni Vartiaisen kanssa Elämä lapselle -konsertissa, Emma gaalassa sekä hänen musiikkivideollaan "Suru on kunniavieras." Lisäksi Olli on performoinut sekä saavuttanut kilpailumenestystä ulkomailla, muun muassa voittamalla Kendrick Mugler -ballissa Pariisissa.

 • +Lue lisää
  NimiRiikka-Liisa Hannikainen Erikoisosaaminennykytanssi, showtanssi Sähköposti

  Riikka-Liisa on opiskellut tanssijaksi Lontoon Labanilla, josta hän valmistui 2006. Valmistuttuaan hän on opettanut mm. Lahden tanssiopistolla ja Kouvolan balettikoululla. Riksu perusti Studio Dance Pitin 2011 ja on sittemmin saanut ilolla seurata tanssibuumin leviämistä kaupunkiin.

 • +Lue lisää
  NimiMiia Hovi ErikoisosaaminenMTV/street

  Jo pienestä pitäen Miia on käynyt erilaisilla jumppaseurojen tanssitunneilla, mutta vakituinen tanssiharrastus löytyi vasta yläasteella. Nykyään parikymppinen nuori nainen käyttää melkein kaiken vapaa-aikansa tanssimiseen ja opettamiseen. Miia tanssi vuoden 2015-16 Lahdessa tutustuen katutanssin alalajeihin, mm. breakdanceen ja houseen, sekä keräsi samalla paljon esiintymiskokemusta. Nuoresta iästään huolimatta Miialle on kertynyt opetuskokemusta Studio Dance Pitillä jo yli kolme vuotta. Opettajana Miia rento mutta tarpeeksi vaativa. "Tunneillani on tärkeintä oppia hyvässä ilmapiirissä ja löytää sitä kautta uutta intohimoa tanssimiseen."

 • +Lue lisää
  NimiNoora Huikko Erikoisosaaminensatutanssi

  Noora on löytänyt tanssin elämäänsä jo 3-vuotiaana ja monista kokeilemistaan tanssilajeista hänelle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Keväällä 2013 hän suoritti tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot. Noora opiskelee sosionomiksi ja on aikaisemmalta koulutukseltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Oppilaat kuvailevat Nooran olevan rento, mutta tavoitteellinen sekä inspiroiva opettaja. Tunneillaan Noora yhdistelee vapaasti tekniikkaa sekä improvisaatiota. Tärkeintä on mahdollisuus oppia ja onnistua, unohtamatta tanssin riemua!

 • +Lue lisää
  NimiHiski Hämäläinen Erikoisosaaminenbreakdance Sähköposti

  Hiski on aloittanut breakdancen vuonna 2002 Tohmajärvellä. Hän on asunut vuoden Koreassa harjoittelemassa maailman huippubreikkareiden kanssa. Hiski on toiminut opettajana mm. Taidekoulu Estradilla ja Lappeenrannan Yliopistolla. Hän on myöskin kilpaillut ja esiintynyt aktiivisesti ympäri Suomea n. viiden vuoden ajan.

  Studio Dance Pitillä Hiski opettaa Jonin kanssa breakdancea yli 11-vuotiaille.

 • +Lue lisää
  NimiTiia Härkönen Sähköposti

  Tiian 16-vuotinen tanssiharrastus on kattanut lajeja laidasta laitaan: mm. street- ja showtanssi, lavatanssit, karibialaiset tanssit ja angolalainen kizomba. Suosikkilajiaan salsaa Tiia on opiskellut yli 8 vuotta kuubalaisten ja suomalaisten ammattitanssijoiden opissa Jyväskylässä ja Helsingissä. Säännöllinen oman tanssin kehittäminen on Tiialle tärkeää ja oppia haetaankin lajin huipuilta kansainvälisillä tanssikursseilla ja -festareilla. Opettajana Tiia on kannustava ja positiivinen, ja tunneilla panostetaan liikekielen ja tekniikan kehittämiseen salsalle ominaiseksi. Samalla nautitaan tanssin ilosta ja letkeistä rytmeistä. Koulutukseltaan Tiia on filosofian maisteri ja pedagogiset opinnot suorittanut englannin opettaja.

 • +Lue lisää
  NimiAnu Itkonen Erikoisosaaminenshowtanssi, nykytanssi, lastentanssi Sähköposti

  Anu on työskennellyt tanssinopettajana vuodesta 1995 asti mm. Lappeenrannan ja Lahden tanssiopistoilla. Anu on opettanut tanssimixiä, showtanssia, jazztanssia, nykytanssia, street-lajeja sekä lastentanssia. Opettajuuden lisäksi hän on työskennellyt ja työskentelee edelleenkin koreografina ammatti-ja harrastajateattereissa. Tällä hetkellä Anu opiskelee työn ohessa Savonian Ammattikorkeakoulussa Tanssinopettajan AMK-tutkintoa. "Opettajana olen energinen ja tykkään ottaa oppilaat mukaan koreografioiden tekemiseen ja tunnin sisällön rakentamiseen. Yhdessä tekemisessä on voimaa.

 • +Lue lisää
  NimiSiiri Kivinen ErikoisosaaminenMTV/street Sähköposti

  Siiri on yhteisöpedagogiopiskelija, joka asuu tällä hetkellä Kotkassa. Hän on tanssinut n. 7 vuoden ajan lajinaan MTV/street. Tanssimisessa yksi parhaimpia puolia Siirille on hyvä fiilis ja sen mukana meneminen. Siiri on opettanut Studio Dance Pitillä ja ollut mukana mm. Kouvojen tanssiryhmä BuzzerBeatersissa sekä ohjannut erilaisia lasten ja nuorten liikuntaryhmiä. "Opettajana parasta on nähdä oppilaiden kehitys ja innostus lajia kohtaan. Opiskelujeni myötä kiinnitän tunnilla myös paljon huomiota ryhmähenkeen ja sen nostattamiseen!"

 • +Lue lisää
  NimiJoni Koikkalainen Erikoisosaaminenbreakdance

  Joni on aloittanut breakdancen vuonna 2003 Lappeenrannan tanssiopistossa. Hän on kilpaillut ja esiintynyt aktiivisesti ympäri Suomea n. viiden vuoden ajan ja toiminut tanssinopettajana mm. Lappeenrannan tanssiopistossa ja Lauritsalan visalla.

  Studio Dance Pitillä Joni opettaa yhdessä Hiskin kanssa breakdancea yli 11-vuotiaille.

  Kuva Anssi Saviluoto

 • +Lue lisää
  NimiElli Kotro ErikoisosaaminenMTV/street

  Lukiota käyvä Elli on monipuolinen liikkuja. Hän tykkää yhdistää itselleen tärkeät; musiikin ja liikkumisen. Tanssin parissa vuosia on kertynyt yhteensä kahdeksan. Pirteä nuori opettaja on tanssinut Kouvolan tanssikoulussa ja Studio Dance Pitillä MTV/streettiä. Sen lisäksi hän on harrastanut cheerleadingiä ja hip hoppia.

 • +Lue lisää
  NimiJani Lempiäinen Sähköposti

  Jani on Lahdesta kotoisin oleva tanssinopettaja joka on harrastanut aktiivisesti katutanssia jo vuodesta 2003 vahvuutenaan Bboying sekä electric boogie. Hän aloitti opetustyön vuonna 2007 pitäen tunteja itsenäisesti Lahden urheilutalolla. Jani on kuulunut perustajajäseniin Lahden seudulla vaikuttaneeseen KoolFellas-ryhmään, jonka kanssa hän on keikkaillut aktiivisesti kolme vuotta. Hän on esiintynyt ryhmänsä lisäksi mm. musiikkivideoilla sekä Dance-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Opetustyössään Jani haluaa tuoda hip hop -kulttuuria tanssisaleille mm. vaihtelevien koreografien ja innostavien battlejen kera kannustavassa ilmapiirissä. Hän keskittyy opetustyössään paljon itsensä ilmaisuun ja esiintymiseen. Tunneilla on tärkeää hyvän energian lisäksi tekniikka. Tanssin ilo välittyy energisistä koreografeista, joissa ei ole unohdettu lattiatasoa.

 • +Lue lisää
  NimiKatri Liikola Sähköposti

  Katri on lahtelaissyntyinen, tällä hetkellä Helsingissä asuva, tanssija. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta keväällä 2015, pääaineenaan koreografia. Sitä ennen hän suoritti tanssijan perustutkinnon Tampereen Konservatoriossa. Katri on työskennellyt tanssijana mm. Tampereen Työväen Teatterin, Helsingin Kaupunginteatterin ja Lahden Kaupunginteatterin musikaaleissa, sekä tanssinopettajana nykytanssin ja jazztanssin saralla. "Opettajana minulle on tärkeää positiivinen ja rehellinen oppimisympäristö, sekä jokaisen oppilaan kannustaminen. Haluan opettajana välittää oppilaistani ja huolehtia siitä, että tanssinopettelu tapahtuu kehoa kunnioittaen."

 • +Lue lisää
  NimiPilvi Norppa-Iiskola Erikoisosaaminennykytanssi

  Pilvi on aloittanut tanssimisen aikoinaan pikkutyttönä naisvoimistelijoissa. Tanssin ilo vei mennessään, eikä siitä ole sen jälkeen irti päästetty. Erilaisten tanssilajien kokeilemisen aikana nykytanssista löytyi se itselleen omin tapa tanssia. Harrastus syveni lukuvuonna 2007-2008 Joensuussa, jolloin Pilvi suoritti Luovan tanssin ohjaajakoulutuksen Itä-Suomen liikuntaopistossa. Opiskelut veivät Pilviä eri kaupunkeihin, mutta tanssiharrastus säilyi aina.

  "Kyselin kerran lapsilta, että mitä tanssi heidän mielestään on? Vastaukseksi sain muun muassa, että tanssi on sisintä ilmaisevia liikkeitä. En voisi itse sanoa sitä paremmin."

 • +Lue lisää
  NimiHenna-Mari Saranpää Erikoisosaaminenshowtanssi

  Henna aloitti tanssin vuonna 2007, eli kokemusta eri lajeista on kertynyt jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Keväällä lähihoitajaksi valmistuvan monipuolisen tanssijan lajikirjoon kuuluvat niin street, nykytanssi, showtanssi kuin balettikin. Hennan opissa 5-7-vuotiaat tanssijan alut pääsevät tutustumaan showtanssin perusteisiin. "Tanssi tuo arkeeni suurta iloa. Se on tapa ilmaista itseään ja se antaa onnistumisen tunteita."

 • +Lue lisää
  NimiKati Taitonen Sähköposti

  Kati on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopiosta, pääaineenaan klassinen baletti. Vahvoina opetuslajeina baletin lisäksi häneltä löytyvät show-ja jazztanssi sekä nykytanssi. "Katselen tanssikenttää aika laaja-alaisesti, olen opettanut niin musiikkiteatteriopiskelijoita, luistelijoita kuin tanssin harrastajia laidasta laitaan. Teen itse myös tanssijan töitä ja olen tanssinut musikaaliprojekteissa mm. Lahden kaupunginteatterissa. Opettajana olen tarkka ja vaativa, mutta aina kuitenkin oppilaan parasta ajatellen.☺ Rakastan tanssia, musiikkia, teatteria ja kissoja!"

 • +Lue lisää
  NimiTerhi Töyry ErikoisosaaminenMTV/street, showtanssi Sähköposti

  Terhi on useamman vuoden vetänyt lasten ja nuorten tanssileirejä, sekä ohjannut aikuisten tanssitunteja. Tanssin lisäksi hän on perehtynyt joogaan ja pilatekseen liikunnanohjaajatyönsä kautta ja tuo näistä lajeista vaikutteita mielellään myös tanssiin. Terhi rakastaa kaikkia tanssin muotoja ja onkin perehtynyt moneen eri tanssityyliin sekä treenin että opetustyön puitteissa. Terhi palaa iloksemme opetustehtäviin keväälle 2017. "Tanssi merkitsee minulle monia asioita. Se on tapa ilmaista itseä, koetella äärirajojaan, kokea eri tunteiden kirjo ja ennen kaikkea se on voittamaton liikuntamuoto keholle ja mielelle. Tanssi on minulle elämäntapa. Tanssi on myös siitä hieno laji, että siinä pystyy kuka tahansa kehittymään ikään, sukupuoleen tai kokemukseen katsomatta!" Syyskauden 2016 Terhi on äitiyslomalla.

 • +Lue lisää
  NimiElli Westerlund Erikoisosaaminenlastentanssi

  Tämä iloinen ja pirteä lukiolainen harrastaa sirkusta jo kymmenettä vuotta. Elli on ollut mukana useissa teatteriproduktioissa ja toiminut apuopena lastentanssitunneilla sekä apuohjaajana ja ohjaajana lasten poikkitaide- ja sirkusleireillä jo kahden vuoden ajan. Monipuolinen ja lahjakas liikkuja tavataan Studio Dance Pitillä 6-7-vuotiaiden tunneilla torstaisin.